Careers

Product Designer - Malmö

Nu söker vi en senior Product Designer / Design Leader till vårt ambitiösa produktteam. Vill du vara med och forma produkter som påverkar tusentals människor positivt?

Om rollen

Twiik är en marketplace där individer hittar de bästa tränarna och den bästa träningen online. Kopplat till marknadsplatsen finns en av marknadens mest kompletta coachingplattformar som låter tränare världen över coacha stora mängder människor. Som designer har du en nyckelroll i att forma den användarupplevelse som gör detta förståeligt, möjligt och kul både för konsumenter och för tränare.

Komplext - You bet, men tillsammans flyttar vi berg!

Du jobbar nära techteamet tillsammans med produktägaren i snabba iterationer där loopen från behov till release är kort. Det innebär ett stort fokus på att snabbt kunna visualisera och validera lösningar med användare parallellt med att du faciliterar en inkluderande designprocess som drar nytta av spetskompetenser inom olika delar av bolaget.

Uppgifter & Ansvarsområden

Vad vi söker

Vi söker dig som har en god grund att stå på, både vad gäller att skapa design med hög kvalitet och vad gäller att facilitera processen som krävs. Du är van att hantera motstridiga viljor och perspektiv med design och kommunikation som främsta verktyg.

Som designer är du bred och bekväm både i att skapa vackra designs för mobil och större skärmar och i att skapa logiska flöden för användaren. Vi tror att din tonvikt är inom UX / Interaktionsdesign, men att visuell design som hantverk ligger dig varmt om hjärtat.

Du tar naturligt ägarskap över produktens andvändbarhet
Du är bekväm att stå på barrikaderna för din design(samtidigt som du gärna arbetar med teamet för att hitta de vägar som krävs)
Du är nyfiken och undersökande av naturen
Du ser kopplingen mellan bra design och affär
Du vågar prova nya vägar och lär av misstag och förstår samtidigt att detta också gäller teamet runt dig.
Du har en välutvecklad verktygsarsenal för prototypande genom verktyg som Sketch, Adobe XD eller motsvarande

...Men detta är ju vad vi tror, överraska oss gärna!

Att arbeta på Twiik

Våra hjärtan klappar för att få fler människor att leva till sin fulla potential. Detta gäller även människorna på insidan. Vi är work in progress och arbetar löpande med att utveckla och vårda ett klimat där vi tillsammans gör varandra starkare. Vi har nära till skratt, tar oss lagom mycket på allvar

Vi tror på eget ansvar och tilltro till teamet och förstår att livet har många aspekter . Alla anställda får lägga två timmar i veckan på fysisk eller psykisk hälsa / träning under arbetstid. Du har som individ stor möjlighet att påverka din vardag och hur du lägger upp din dag.

Get in touch

Send